Miljøfyrtårn > Veien til sertifisering

Vi viser deg veien til Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for å dokumentere miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Som Miljøfyrtårn vil mange virksomheter oppleve:

  • Et bedre arbeidsmiljø
  • En mer miljøvennlig drift
  • Stolte og mer miljøbevisste ansatte
  • Bedre omdømme
  • Flere fornøyde kunder
  • Større mulighet til å vinne frem i anbudskonkurranser

Når din virksomhet har bestemt seg for å bli Miljøfyrtårn trenger dere hjelp av en miljøfyrtårnkonsulent. Våre konsulenter guider dere gjennom prosessen for å bli Miljøfyrtårn på en effektiv og trygg måte.

For at dere skal være helt trygge på at dere velger riktig miljøfyrtårnkonsulent for deres prosess, anbefaler vi et uforpliktende møte der dere blir kjent med oss, og vi avklarer veien videre.

Ja takk. Vi er klare for å snakke med en konsulent. 

Våre konsulenter er blant de mest erfarne i Norge, og flere av oss er også sertifisører, noe som gjør at vi vet hva som er viktig for å lykkes. Derfor kan en av våre kompetente Miljøfyrtårnkonsulenter lose din virksomhet trygt gjennom hele prosessen frem til sertifisering.

Selve sertifiseringen foretas av en uavhengig sertifisør. Vi kan være behjelpelig med å finne en godkjent sertifisør. Vi tar på oss oppdrag for både små virksomheter og store kjeder innenfor alle bransjer.

Første skritt er at vi snakker sammen

Vi anbefaler et uforpliktende møte i deres lokaler der vi sammen går gjennom de ulike trinnene i en standard sertifiseringsprosess. Det er viktig at dere får en god forståelse av hele prosessen, og at vi får utfyllende informasjon om virksomheten. Vårt tilbud til dere baserer seg på informasjon fra et dette møtet.

Ja, vi vil ha et møte og et godt tilbud på Miljøfyrtårn.

 

Takk for at dere satser på miljøet!